Over ons

Het begon allemaal op zaterdag 18 januari 2014 met de vraag of Jannick muziek wou spelen op een verjaardagsfeestje. Zogezegd zo gedaan en de hifi-installatie werd uit de living gehaald en als discobar gebruikt ook werd er een mengpaneeltje in de Aldi aangekocht.

Na dit feestje had Jannick de smaak te pakken en de naam DJ Funnick kwam tot leven. Op tweedehands werd gezocht naar een setje disco boxen en een versterker. Enkele occasie disco lichtjes zorgden voor de sfeer. Ondertussen volgde DJ Funnick privélessen om met zijn paneeltje te leren werken. Het kleine paneeltje ruimde al snel plaats voor een professionele dj-controller van Pioneer en in de dj-school van Gent volgde onzen dj alle cursussen van de basic over advanced naar de pro. Steeds kwam er meer en meer materiaal bij, de kleine verjaardagsfeestjes werden steeds grotere, de eerste trouwfeesten werden geboekt en de agenda werd steeds voller. Een eerste aanhangwagentje werd aangekocht om alles op een professionele manier te vervoeren.

Ondertussen is deze uit de hand gelopen hobby uitgegroeid tot een bedrijfje dat licht en geluidsinstallaties verhuurd met of zonder dj, en wordt er samengewerkt met verschillende dj's. Met veel passie zijn bijna elk weekend Jannick en Gunther bezig met het plaatsen van installaties, het draaien van feesten en fuiven, verzorgen van licht en lasertechniek voor de uitgebreide lichtinstallaties en de verhuur van discobars voor andere dj's. Alsook PA-installaties voor live bands en allerhande optredens behoren intussen ook tot ons vakgebied. Wij danken iedereen die reeds vertrouwen had in DJ Funnick en verwelkomen iedereen die graag van onze diensten zouden gebruik maken.